Diensten

KNAB Interieurbouw is gespecialiseerd in de volgende zaken:

  • Interieuradvies
  • 3D inmeten
  • 3D tekenen
  • Interieur- en meubelontwerp
  • Maatwerk

In de afgelopen jaren hebben wij een basis met vaste klanten opgebouwd, die hun opdrachten altijd weer bij ons neerleggen. Een groter compliment kun je haast niet krijgen. Ook komen er steeds weer nieuwe klanten bij met mooie uitdagingen en projecten variërend van een wandkast op maat tot een moderne keuken en de complete inrichting van een luxe villa.

Zakelijke markt

In de zakelijke markt werken wij vaak samen met de architect van de opdrachtgever. Uw architect zet uw wensen en ideeën om naar een ontwerp; wij vertalen dit vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend. Ons advies heeft vooral betrekking op de functionaliteit van de inrichting, de maakbaarheid en de realisatie.

Particuliere markt

Voor onze particuliere klanten kunnen wij stijlvolle, sfeervolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning ontwerpen en realiseren. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer.

3D inmeten


Voor het nauwkeurig inmeten van uw ruimte maken wij sinds eind 2016, als eerste interieurbouwer in Nederland, gebruik van 3D Flexijet inmeetapparatuur. Met deze techniek kunnen wij niet alleen de ruimte op een snelle manier 3 dimensionaal opmeten maar ook het tekenwerk in 3D verrichten. Het gebruiken van deze apparatuur zorgt voor een nóg beter eindresultaat.

Heeft u interesse voor het gebruiken van deze inmeetapparatuur dan kunt u contact met ons opnemen.

KNAB Interieurbouw B.V.

Bedrijvenweg 24
1424 PX De Kwakel

E-mail: info@knabinterieurbouw.nl

Ab Baksteen: 06 – 520 94 758
Marc van der Knaap: 06 – 273 68 718